Skip to content

Si eliminohen lythat kur rezultojne negative?

efektet negative të botox

Në rastet kur bëhet kontrolli me dermatoskopi dhe këto nishane rezultojnë negative, si bëhet eliminimi i tyre? Me anë të djegies?
Sigurisht që po. Madje, ato duhen hequr të tëra. Sepse, po të lësh vetëm njërin, mund të rikrijohet sërish mundësia që të përhapen gjithandej. Mund të hiqen edhe me AZOT LIKID. Disavantazhi që ka azoti Likid është se lë disa çikatriçe në zonën edhe të hipopigmentuar edhe të pandjeshme, kështu që varianti më i mirë është, ose thjesht me bisturi të thjeshtë, ose me bisturi elektrike.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News