Skip to content

Lythat (nishanet e zgjatura) a jane ngjitese?

efektet negative të botox

Këto lloj nishanesh përhapen dhe janë ngjitës tek i njëjti person?
Po, tek i njëjti person. Zakonisht është gati e pamundur t’i ngjiten dikujt tjetër vetëm me prekje. E vetmja mënyrë, që mund të transmetohen është përmes marrëdhënies seksuale. Konsiderohen një sëmundje seksualisht e transmetueshme.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News