Skip to content

Raporti i parë dhe më i rëndësishëm në jetë

Amazing-woman-portrait.-Beautiful-girl-with-long-wavy-hair.-Brunette-model-with-hairstyle-1-700x495

Raporti i parë dhe më i rëndësishëm në jetë është ai me reflektimin e vetvetes në pasqyrë cdo mëngjes
Në funksion të kesaj mardhënie shtrihen, ndërtohen dhe reflektohen gjithë mardhëniet e tjera dhe vetë perceptimin për veten dhe botën.

Dr. Md. Rudina Thanasi

 

“Duke krijuar bukuri, për të shëruar shpirtin”  – Dr Sander Gilman

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News