Skip to content

Rimodelimi i gjoksit (shkeputur nga nje interviste)

efektet negative të botox

Por, kur flasim për ndërhyrjen, në lidhje me rimodelimin e gjoksit, ne e bëjmë për vete, apo e bëjmë për të kënaqur partnerin. Pra, nga komplekset që kemi me partnerin? Po meshkujt?

Çudia më e madhe është se femrat nuk e bëjnë ndërhyrjen as për vete, as për partnerin, por e bëjnë për femrat e tjera. Madje, shumë studime psikologjie kanë treguar, se kur një femër bën një ndërhyrje estetike për zmadhimin e gjoksit, nuk investon as për vete, as të jetë e pëlqyer nga partenerii. Dhe, as nga komplekset që mund të kenë me partnerin, por qe të jetë kompetitive me femrat e tjera. Tani varet, çdo gjë është sipas situatës.

Tek meshkujt ka një specifikë, që unë nuk e prisja, por e kam vënë re në Shqipëri, më shumë se sa në vendet e tjera të Evropës, krahasimisht me femrat. Meshkujt janë shumë të qartë në atë rezultat që dëshirojnë. Nuk u intereson procesi, por janë të fokusuar në rezultat. Dëshirojnë që procedura të mos jetë e dukshme, por të ndihen më mirë.. Janë shumë të vëmendshëm ndaj detajeve. Zakonisht, kërkojnë më të mirën e mundshme, edhe nëse është përtej buxhetit të paramenduar. Janë po aq të saktë edhe me respektimin e kohës, kur duhet bërë konsulta për kontrollin e rezultatit të përfituar, po ashtu edhe me kohën kur duhet ripërtëritur proceduara estetike për mbarëvajtjen e rezultatit. Kështu, në kohë të gjatë, përfitojnë edhe në kosto, edhe në rezultatin e përfituar.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News