Skip to content

Rindertimi i Linjes Mandibulare

1A385158-F500-4082-AA11-E1DCAE207543

Rindertimi i linjes mandibulare.

Absorbimi natyral i kockes mentoniere ndodh natyrshem tek te gjithe ne moshen 28 vjec po ashtu dobësimi i ligamenteve. Migrimi dhe humbja e volumit te dhjamit, keratines se muskujve dhe sasise dhe cilësise se acidit hialuronik dhe kolagjenit ndodh me gradualisht duke bere me te dukshme renien e fytyres ne gjysem – profil mbas te 30 tave.

Si rregullohet?

Ky fenomen rregullohet estetikisht, duke njohur dhe shfrytezuar njohurite mbi procesin e moshes, me implant apo injektimin e nje filleri dermal si ne rastin e fotos se ketij artikulli.

Me rezultate te permiresuara dramatikisht por edhe duke ngadalesuar procesin e moshes.

Shkruar nga Dr. Rudina Thhanasi

Related News