Skip to content

Rrudhat deshmojne vendin ku ka qene buzeqeshja

Wrinkles-
“Wrinkles should merely indicate where smiles have been”
-Mark Twain .  Rrudhat dëshmojnë vëndin ku ka qënë buzëqeshja!
Në një stil jete me ritëm të përshpejtuar, pa thellësi ndërveprimi interhuman duket sikur e vetmja vlerë është paraqitja e jashtme. Po paraqitja e ardhme është e rëndësishme, është rezultati final i stilit të jetës, mëndësisë dhe realizimeve.

Por i bukur dhe i ri nuk nenkupton pa rrudha. Fëmijët kanë rrudha por nuk vrapojnë tek Dermatologu Kozmetik as Kirurgu Plasticjan. Një procedurë e suksesshme estetike është kur rezultati është natyral. Kur fytyra ruan aftësinë për të qeshur habitur pse jo dhe qarë. Let’s think aesthethic.
Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News