Skip to content

Sa kushton mezoterapia?

przed_po1-1

Kostoja është në bazë të kushteve të trajtuara dhe seancave të nevojshme për të mbërritur rezultatin e dëshiruar. Përpara trajtimit, i shpjegohen të gjitha këto hollësi pacientit dhe bëhet një plan paraprak.

Related News