Skip to content

Sensi i Estetikës

73a809ca-3497-46b6-8fb8-ba52bf710a30

Sensi i Estetikës është nga vetë domethënja e fjalës Estetik , harmonizues, natyral i padukshëm dhë padiskutim i shëndetshëm. Personi i trajtuar duhet të duket po vetvetja pa asnjë ndryshim me syrin e lirë por sepse duket me mirë, me i relaksuar. Pjesë e pandashme e këtij procesi është edhe kualiteti i lekurës në ton, elasticitet dhe ngjyrë të cilat vijnë si rezultat i përmirsimit, rigjenerimit dhe shëndetit të lëkurës. Ndryshe trajtimi s ka kuptim. Tashmë mjeksia e Bukurisë i ofron te gjitha këto mundësi joinvazive dhe të shëndetshme. Që rezultati të jetë i shëndetshëm i padukshëm dhe natural merr kohe, efort dhe një kombinim procedurash.
Kryesisht tek doktori Estetik kirurg apo jo, drejtohen më shpesh njerzit e bukur. Në pamje të parë duket e lehte sepse dikush qe eshtë i bukur është lehtë të trajtohet. Në fakt duhet më shumë kujdes dhe ka më shumë vështirësi sepse njerzit e bukur janë të tille nga natyra ndaj procesi i rifreskimit të pamjes së tyrë është një proces më delikat me respekt për natyrën bujare.
Me aprovimin e shoqes dhe modeles tonë ju ofrojmë këto poza të cilat personalisht më kënaqin sytë si para dhe pas.

#photoshopliketreatmeant #trajtimisimefotoshop #rudinathanasi

Website: www.rudinathanasi.com
Email: info@rudinathanasi.com
Cel: +355682023331
Rr. Milto Tutulani, Pallati Nr. 6, Zyra 1, Tirane
Facebook: Rudina Thanasi
Twitter: /rudinathanasi
LinkedIn: Dr Rudina Thanasi
Instagram: /rudinathanasi
Google+: Dr Rudina Thanasi – Dermatolog – Venerolog
YouTube: Dr Rudina Thanasi – Dermatolog – Venerolog
Me aprovimin e shoqes dhe modeles tonë ju ofrojme pozat e mësiperme të cilat personalisht më kënaqin sytë si para dhe pas

Related News