Skip to content

Si e përshpejton humbjen e peshës dhe dobësimin në zona të caktuara mezoterapia?

mesoterapia-corporal-estetica-1

Formula të individualizuara thyejnë qelizat e dhjamit në zonat e targetuara dhe parandalojnë qelizat të depozitojnë dhjamë.

Zonat e preferuara janë:

  • gusha dyfishe,
  • dorezat e dashurisë,
  • torace inferior,
  • torace posterior superior,
  • rreth gjunjëve,
  • kavilja,
  • krahët
  • të gjitha zonat e tjera me predispozitë individuale xhepash dhjami

Related News