Skip to content

Si pergatitet lengu i kastravecit?

323

Shtrydhet kastraveci dhe lengut qe rezulton i shtohet ne sasi te barabarte alkool. Lihet per 24 ore pergatitja dhe pastaj filtrohet.
Per ata qe kane ndjeshmeri nga alkooli, volumi i alkoolit te perdorur mund te zvogelohet deri ne 25%

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News