Skip to content

Si trajtohet alopecia?

Alopecia-areata-body1-1024x575

Trajtimi i alopecisë është gjithmonë kompleks dhe ndërdisiplinor.

Duhen marrë në konsideratë:

analiza hormonale cilësore dhe sasiore
ekografi ovariane
investigime metabolike
konsultë neuro-psiqike
gjendja emocionale e pacientit
ndonjë humbje personale-familjare
sëmundje sistemikeTrajtimi është gjithmonë kompleks, individual, gjithëpërfshirës:
Trajtim wellbeing
Trajtime ose dhe ekuilibrim neuropsiqik
Trajtim metabolik
Trajtim relaksues

Klikoni ketu per te lexuar intervisten e plote

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News