Skip to content

Simptomat e Gonorreas

gonorrea

Simptomat e para

Tek meshkujt më me fat, shfaqet një sekrecion (pika e mëngjesit) në mëngjesin e ditës së dytë mbas aktit seksual, e shoqëruar me një djegie përvëluese gjatë urinimit. Por këto simptoma mund të kalojnë dhe 14 ditë nga shfaqja e tyre.

 

Simptomat e vonshme:

Konzhunktivit – sy të skuqur që kruhen.

Djegie dhe enjtje të forta të zonës poshtë barkut

Djegie të forta gjatë urinimit

Djegie dhe enjtje të forta të fytit

Enjtje dhe dhimbje testikujsh

Enjtje të valvulës

Enjtje dhe dhimbje të gjendrave të fytit

 

Simptoma të përhapjes së infeksionit

Dhimbje të theksuara të gjymtyrëve, bërryla, gjunjë

Dhimbje në tendone

Shfaqja e një shpërthimi të pazakontë në lëkurë

Temperaturë deri në 38 gradë C

Related News