Buza e Bardhe

fotoasd11

Si të rinosh buzët pa prekur buzët? Një person i bukur zakonisht i drejtohet kirurgjisë estetike jo për të bërë ndryshime por për të zhdukur ndryshimet që i kanë ndodhur në kohë pa vënë re. Në rastin e mësipërm pacientja i ka buzët perfekte ndaj s’ ka kuptim të injektohen por cfare ka patur nevojë për vëmendje dhe trajtim është “buzaebardhë” apo zona rreth e rrothull gojes dhe buzëve. Që të riparosh dicka, fillimisht duhet ta kuptosh. Mos gjykimi i duhur i situates së pacientit djell shpesh shperfytyrimin e tije. Prandaj shpesh persona shumë të bukur shperfytyrohen pas një procedure estetike.