Çfarë është Dermatiti Seboreik (ekzema seboreike) dhe Zbokthi? Kur shfaqen dhe si trajtohen ato?

Dermatiti seboreik dhe Zbokthi janë një predispozitë kronike e lekurës të cilat të dyja shpesh shkaktojnë të kruajtura dhe lëkura të bardha në koke. Diagnoza diferenciale bëhet pothuajse gjithmonë midis këtyre dy kushteve të lekurës.

Zbokthi është një çrregullim jo inflamator dhe pas lëkurave të bardha të zbokthit, lëkura poshtë është e paprekur.Continue reading