Si bëhet dobesimi pe lipoze dhe cfarë të pres?

Lipoliza është shkenca e tretjes se dhjamit nepermjet injektimit të substancave natyrale si  ekstrakt soje lokal aty ku ekzistojnë depozita dhjami aberante . Është një terapi shumë efektive por sic do trajtim tjeter dobesimi duhet të jete nje ndryshim stli jete. Trajtimi konsiston në 12 seanca te nje pas njeshme cdo jave. Dhe 6-12 seanca mirmbajteje për zonë të trajtuar cdo 1-2 muaj. Nuk duhet konsumuar alkol dhe duhet evituar e ngrena pas ores 7. Shpesh gjate trajtimit pacientit i krijohet idea fallso se mundet te haje pa fund dhe nuk shendoshet ide fallco. E vertete qe gjate trajtimit ti vazhdon dobesohesh megjithese ha shume por cdo gje qe konsumon sot do e shikosh per 2-3 muaj. Lipoliza nuk trajton enjtjen e zorreve apo fryrjen. Efekte sekondare normale, skuqje nxirrje ne zonen e injektimit enjtje nxehtesi dhe ndjeshmeri e lehtë po ashtu një sensacion rendese ne mengjes ne zonen e trajtuar.