Skip to content

A zgjat rezultati i Mezoterapise?

aesthetics

Rezultati zgjat në veçanti kur kombinohet me sport dhe me dietën e duhur, duke u ruajtur nga dielli, etj.,  me rekomandime dhe këshilla që i jepen çdo pacienti më vete në varësi të nevojave të tij.

Megjithatë, ne nuk mund të ndalojmë procesin tuaj të natyrshëm dhe individual të plakjes. Prandaj rekomandojmë vizita të rregullta mirëmbajtjeje.

Related News