Skip to content

Trajtimet Terapeutike (mjeksore) me Botulinium Toxine A

botulinum-toksin-icerik1

Trajtimet terapeutike të zakonshme me BTX A janë trajtimet për:

 • Reduktimin e dhimbjes së migrenës,
 • Tension në kokë,
 • Depresion rezistent ndaj mjekimit,
 • Nevralgjia post-herpetike,
 • Dhimbjet e shpinës,

 • Dhimbjet e artikulacioneve,
 • Spazma muskulare,
 • Distoni cervikale,
 • Tension i nofullave,
 • Vezikë urinare superaktive,
 • Deformim kongjenital i talpës së këmbës (Club Foot), etj.

Si funksionon? Kohëzgjatja dhe rezultati

Sasia e BTX A e përdorur për të trajtuar dhimbjen apo kontraktimin, është shumë më e vogël se sasia e ilaçeve të përdorura për menaxhimin klasik të dhimbjeve, kontraktimeve apo depresionit.

Trajtimi bëhet duke ndjekur dhimbjen dhe rrezatimin e saj apo kontraktimin.

Kohëzgjatja dhe rezultati

Kohëzgjatja dhe rezultati varen nga lloji i sëmundjes së trajtuar. Rezultatet janë të shpejta dhe mbajnë për kohë të gjatë vetëm me një trajtim. Janë elegante, jo invazive, jo traumatizuese për pacientin.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News