Trajtimi i hiperhidrozes (djersitja e tepert)

Botulinium Toxin A per trajtimin e djersitjes se tepert (Hiperhidrozes)  Hiperhidroza eshte termi mjeksore per djersitjen e tepert, jo te vullnetshme nen krah( axile) duar, kembe, fytyre, zona midis  trungut dhe kofshes ( Groin) dhe gjoks,  Individet qe kane Hiperhidrozis zakonisht kane edhe nje histori familjare  djersitjeje te tepert.

Continue reading

Puçrat apo akneja me tri faza, kurimi që ju rinon me 10 vite

Shumë prej nesh, mendojmë që kemi lexuar mjaftueshëm për akne, por me siguri kur të keni lexuar këtë intervitë, do të mendoni totalisht të kundërtën! Përmes këshillave të dermatologes së njohur, DR. Rudina Thanasi  do të mësoni të dini si trajtohen aknet siç duhet sidomos aknenë konglobate ose aknetë e vështira, si dhe komplikacionin e rrezikshëm, që vjen prej tyre.

Continue reading