Skip to content

Trajtimi i njollave kafe te diellit me trajtim lokal te individualizuar.

brown-spots-on-face-1

Njollat kafe , ato siperfaqsoret, pikerisht ato qe na bezdisin me shume, mund te trajtohen lehte thjesht me topik local te individualizuar per cdo pacient.

Pjesa me e rendesishme e trajtimit eshte korrektesia me te cilen respektohet ai nga pacjenti. Pas 45 diteve doktori e ndihmon pacjentin ( tashme te trajtuar) te ruaj rezultatet e perfituara. Kjo ndihme konsiston ne rekomandimin e kremave specifik per cdo rast si dhe zgjedhjen e tualetit te perditshem. Nese njollat kafe largohen shpejte dhe lehte, memorja e tyre eshte pak me veshtire. Ndaj dermatologu e ndjek pacientin edhe pas rezultatit te deshiruar te perfituar, pikerisht per te risjell memorien e lekures ne gjendjen e saj optimale.

Related News