Skip to content

Trajtimi i Shenjave Post Akne me Filler me Acid Hialuronik

shenjat post akne
Një nga pjesët e pazëllit të trajtimit të shenjave pas aknesë është edhe injektimi i tyre me filler me acid hialuronik. Kjo proçedurë preferohet tek pacientët me mungesë të madhe volumi zakonisht post akne kistike apo akne me nodule të mëdha.

Nuk mundet dot e vetme të trajtojë shenjat (cikatricet) post akne por ndihmon jo vetëm në aspektin estetik të fytyrës por edhe revitalizimin e tesutit të fibrozuar dhe dehiscencën e cikatriceve post akne të ngjitura me muskujt si në rastin e pacientes në foton e mësipërme. Si çdo trajtim në mjeksi ka limitimet e tij. Në rastin e mësipërm është një nevojë për të ndihmuar në revitalizimin e fytyrës totalisht të cikatrizuar nga ekzagjerimi i trajtimeve me dermoroll dhe needeling.
Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News