Skip to content

Transmetimi i Gonorreas

gonorrea

Gonorrea kryesisht transmetohet gjatë aktit seksual, në shkëmbimin e likideve.

Mund të transmetohet në një higjienë shumë deficitare, në përdorimin e veshjeve intime dhe furçës së dhëmbëve të një personi të infektuar.

Mund të transmetohet nga nëna tek fëmija gjatë shtatzanisë.

Mund të transmetohet nëpërmjet gjakut.

Është shumë e përhapur dhe ngjitet kollaj, duke kaluar nga një partner tek tjetri.

Related News