Skip to content

Cfare duhet bere perpara Peelingut Kirurgjikal?

peeling

Peeling Kirurgjikal eshte nje metode me tre Kohe dhe ne bashkepunim te ngushte me pacientin.

Perpara pergatitja dhe post-peeling jane pjese po aq te rendesishme sa vete procedura.

Doktori perpara se te marri pacjentin ne trajtim, sigurohet qe pacjenti eshte shume mire I informuar, e di se cfare duhet te perdori dhe jo, eshte I vetedijeshem per perjudhen e riberjes se lekures, dhe ka pritshmeri realiste.

Nga 2-6 jave perpara pergatitet lekura me trajtimin perkates te individualizuar per cdo pacjent.  Ku perfshihet:

Higjena e lekures sipas rekomandimit te mjekut

Mbrojtja e lekures me Photoprotektore plus

Mbrojtja me medikamente nga goja, sipas rastit

Trajtime rigjeneruese, ribalancuese ose exfoliative te lekures ne zonen e deshiruar

Periudha perpara pergatitore eshte vendimtare. Pacienti kupton nese e ka te lehte te kete kujdes ashtu sic nevojitet per rezultat sa me te mire dhe te zgjatur ne kohe apo jo.

Mjeku percakton nese pacienti eshte klient apo pacient.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News