Skip to content

Cfare eshte Botulinium Toxin?

mosha per botoks

Toxina Botulinik, eshte nje nurotoksine e prodhuar nga Clostridium Botulinium, kryesisht nga fiku i eger, e cila ne doza terapeutike te rekomanduara, prodhon relaksimin te perkohshem te muskujve te injektuar.

Rendesia e Botulinium Toxin ne Mjeksi

BTX–A Revolucionoi boten e prodhimeve kozmetike duke qene tashme metoda me e shpejte, e lire, elegante dhe efikase per trajtimin e rrudhave te ekspresionit, rinimin e fytyres. Eshte nje metode shume e sigurt dhe pa efekte te konsiderueshme sekondare. Ne fakt bota e bukurise nuk do ishte kjo e sotmja pa BTX. Ndryshoi konceptin per bukurine dhe rinine dhe e beri kete te mundeshme per te gjithe.

BTX-A krijoi anatomine dinamike, duke zgjeruar njohurite e mjeksise ne aspektin e nje njohjeje me te mire te funksionit dhe komunikimit te muskujve midis tyre, ligamenteve. Botulinium Toxin dha nje ndihmese te rendeshme ne njohjen dhe impaktin e emocioneve ne fytyre dhe efektin e tyre mbi procesin e plakjes se parakoheshme. Revolucionoi mjeksine ne pergjithesi duke ofruar zgjidhje te thjeshta te kontrolluara, jo invazive dhe elegante per pacientin, ne shume problematika te veshtira mjekesore.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News