Skip to content

Cfare ndjehet gjate trajtimit te peeling dhe pas tij?

Amazing-woman-portrait.-Beautiful-girl-with-long-wavy-hair.-Brunette-model-with-hairstyle-1-700x495

Fillimisht ndihet nje ndjesi e papercaktuar midis nje pickimi apo gudulisje te lehte ( tingeling) dhe mpirjeje te lekures.

Vete peeling – ka nje ndjesi nxehtesie apo djegje ashtu sic ndjehet pas nje expozimit te gjate ne djell. Ndjesi qe zgjat 20-30 sekonda.

Perfundon po me te njejten ndjesi sic ka filluar tingelling

Pas peelingut – Ndjehet nje nxehtesi apo gudulisje e lehte edhe per 15-30 min. Po ashtu lekura mund te duket lehtesisht e bardhe apo e zbehte per 10-30 min

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News