Skip to content

Efekti I mbushesit me acid hialuronik varet nga

pucrrat-apo-akneja-ne-tri-faza-450x450
  • Lloji I granulimit
  • Viskoziteti
  • Molekula e kryqezuar
  • Mimika e zones se trajtuar
  • Expozimi I vazhdueshem ne djell
  • Eforti fizik
  • Hidrofilizmit te llojit te molekules.
  • Predispozita individuale e pacientit

Efekti mund te qendroj midis 3-18 muaj. Mesatarisht ne pergjithesi qendron 5-12 muaj ne vende te ftohta dhe 3-10 muaj ne vende te ngrohta dhe mesdhetare.

Karakteristike eshte qendrimi I efektit stable deri ne diten e konsumimit te kohezgjatjes se fillerit. Ndryshimi eshte I pernjehereshem nga nje dite ne tjetren.

Efektet sekondare jane shume te rralla( toptha te vegjel) Ne rastin e mospelqimit te efektit mbushes atehere filleri me acid hialuronik tretet me nje microdoze enzyme naturale qe quhet Hialuronidaza e cila jep efekt per 24 ore. Nder Fillerat qe reagojne me mire ndaj hialuronidazes jane Reltylane dhe Juvederm. Kjo karakteristike e fillerave me acid hialuronik e ka bere edhe me komode injektimin e tyre.

Trajtimi me I ri I rrudhave siperfaqesore behet me acid hialuronik fluid I cili hyn ne sistemin e hidratimit te lekures, sidomos per rrudhat fine ne zona shume te levizeshme te fytyres, ku nje filler jo fluid rregullon rrudhat por prish estetiken.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News