Skip to content

A eshte Botulinium Toxin vetem nje procedure estetike?

6cfbd4ab-a730-4faa-9bab-093dfef35733-700x466

Me BTX mund te trajtohen disa semundje mjeksore, ne menyre shume elegante, te pamundura me pare apo shume traumatizuese per pacientin dhe familjaret e tij kujt nuk i rekomandohet trajtimi me Botulinium toxin?

Nuk eshte i rekomanduar personave qe vuajne nga crregullimet neuromuskulare si dhe grave shtatzene.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News