Skip to content

Ka nje trajtim te aknese pa efekte sekondare apo më të lehtë për organizmin  se sa keta antibiotike per me shume se nje vite apo te tjera trajtime?

clear-skin

Po , trajtimi me efikase pa efekte sekondare me rezultate te shpejta dhe te qendrueshme eshte piling kimik i mesem i thelle.

I cili eshte edhe pjesa vendimtare e trajtimit konkret  te dukshem te aknese. Pasi fillon te beje piling te mesem te thelle, qe ne seancen e pare pacienti e shikon edhe vete qe e sigurt akneja eshte e trajtueshme. Behet shume optimist dhe fillon te ndjeki me perpikmeri trajtimet e rekomanduara.  Megjithate per rezultate te qendrueshme duhet te kombinohet edhe me trajtimet nga goja dhe mbarvajtjen topike. Sa me shpejt eshte gati per piling kimik te mesem te thelle, aq me shpejt duken rezultatet. sa me shume ben piling aq me shume shkurtohet sasia dhe kohzgjatja e marrjes se medikamenteve dhe e vete aknese. ekziston vetem nje problem. piling kimik i mesem i thelle eshte nje procedure kirurgjikale dhe nuk mundet to behet nje pacienti i cili nuk eshte i pergatitur te perkujdeset per lekuren.  Per kete duhet kohe dhe bashkpunim. Po ashtu piling kimik i mesem i thelle ka nje down time.  Por eshte padiskutimisht e vetmja pjese e shendetshme dhe pa efekte sekondare ne trajtimin e aknese.

Related News