Skip to content

Si vazhdon trajtimi i Aknese pas 2 vitesh (shkeputur nga nje interviste)

Amazing-woman-portrait.-Beautiful-girl-with-long-wavy-hair.-Brunette-model-with-hairstyle-1-700x495

Kur kalon periudha dy vjeçare e trajtimit si vazhdon trajtimi i pacientit që kishte akne?

Pas kesaj periudhe 2 vjecare pergjate te ciles pacienti ka mbajtur rezultatin e perfituar ne fazen e dyte dhe intensive te trajtimit, po ashtu eshte bere vete specialist se si te perkujdeset per lekuren gjate gjithe jetes, trajtimi nderpritet, per minumumi 6 muaj.

Ne raste te rralla pacientit mund ti shfaqet nje puse e lehte. Atehere rimerret nje trajtim ose me shume rekomandim mbarvajtjete per lekuren nen observimin e dermatologut edhe per 6 muaj. Ku eshte protokolli im, që ka ardhur si pasojë e rrjedhojës, e nevojes personale si  pacient me akne  Konglobate severe me njohurite dhe eksperiencen si  doktor dermatolog por edhe Dermatolog Kosmetik. Pacienti i parë i këtij protokolli  per akne konglobate forme severe dhe rezistente ndaj trajtimit, kam qenë vetë une. Ky protokoll është zbatuar për herë të parë mbi mua personalisht, pastaj mbi dy tre persona shumë të afërt dhe shumë të dashur per mua, që kishin një akne  konglobate ne forme shumë të rëndë çikatrizuese dhe mutilante dhe me vone kjo pervoje eshte vene ne funksion te pacienteve te mije.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News