Skip to content

Kush eshte Botulinium Toksina mjeksore?

0G7A1788-2-700x583

Dysport eshte botulinium Toxina me shume e perdorur ne procedura mjeksore.

Efekti i perdorimit te se ciles, perhapja ne lekure eshte me saktesisht e matshme, dhe efekti qendron per kohe shume me te gjate. Krijon shume rralle rezistence ndaj eshte I pershtatshem per periudha me te gjata perdorimi dhe I sigurt ne sasi me te medha nese eshte nevoja. I rekomanduar ngrohtesisht si zhgjidhje e pare femrave dhe personave me probleme renale. Ne kliniken tone ne ofrojme seancen e dyte, touch up, falas vetem per Dysport, I cili eshte edhe lloji i Botulinium Toxik te cilin e preferojme pas nje eksperience 15 vjecare, me mijera pacient te nationaliteteve te ndryshme.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News