Skip to content

Kush janë përfitimet e mezoterapisë mbi metodat kirurgjikale, si p. sh. liposuction?

imagen-destacada-mesoterapia-700x259

Liposuction nuk trajton celulitin, në fakt celuliti bëhet shpesh më evident pas liposuction në zona të caktuara.

Me mezoterapi, lipolizë, zonat e depozitës së dhjamit thjesht shfarosen nga trupi dhe nuk shfaqen në zona të tjera të trupit ashtu siç ndodh rëndom në liposuction. Mezoterapia në fakt përdoret shpesh mbas liposuction për të hequr këto depozita. Avantazhet e mezoterapisë janë: nuk kërkon;

  • Hospitalizim,
  • Anestezi
  • Kohë për të ristabilizimin e trupit
  • Gjendjes shëndetësore të pacientit
  • Mezoterapia trajton direkt celulitin
  • Zonat e depozitës së dhjamit aberrant

Mezoterapia dhe liposuction nuk kundërshtojnë, por plotësojnë njëra-tjetrën.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News