Fytyra pas trajtimit me botulinium toxine dhe acid hialuronic.

Si ndryshon fytyra në pamje ballore pas trajtimit të qafës me botulinium toxine dhe acid hialuronic. Ndryshimi është shumë i dukshëm por dhe po aq matyral. Pacienti ndihet konfort, konfident dhe po i njëjti. Nuk kupton asgjë cfarë ka ndryshuar , thjesht ndihet më mirë kur shikon veten ne pasqyrë . Ndryshimi i vërtetë vihet re vetem në poza.

Si bëhet dobesimi pe lipoze dhe cfarë të pres?

Lipoliza është shkenca e tretjes se dhjamit nepermjet injektimit të substancave natyrale si  ekstrakt soje lokal aty ku ekzistojnë depozita dhjami aberante . Është një terapi shumë efektive por sic do trajtim tjeter dobesimi duhet të jete nje ndryshim stli jete. Trajtimi konsiston në 12 seanca te nje pas njeshme cdo jave. Dhe 6-12 seanca mirmbajteje për zonë të trajtuar cdo 1-2 muaj. Nuk duhet konsumuar alkol dhe duhet evituar e ngrena pas ores 7. Shpesh gjate trajtimit pacientit i krijohet idea fallso se mundet te haje pa fund dhe nuk shendoshet ide fallco. E vertete qe gjate trajtimit ti vazhdon dobesohesh megjithese ha shume por cdo gje qe konsumon sot do e shikosh per 2-3 muaj. Lipoliza nuk trajton enjtjen e zorreve apo fryrjen. Efekte sekondare normale, skuqje nxirrje ne zonen e injektimit enjtje nxehtesi dhe ndjeshmeri e lehtë po ashtu një sensacion rendese ne mengjes ne zonen e trajtuar.

Lipoliza per dobesim

Foto para dhe pas nje seance lipolize , mezoterapi per dobësim. Tani që vera dhe sezoni plazhit po afron, kanë filluar trajtimet per dobesim. Lipoliza është shume efikase dhe rezultatet janë të dukshme me sy të lirë si në pozën e mësipërme. Rekomandohet të shoqerohet për një efekt më të mirë me sport dhe rregjim ushqimi te shëndetshëm. Në rastin e mësipërm janë përdorur 2 koktejle lipolize me kosto 100.000 lek të vjetra koktejl. Efekte sekondare skuqje enjtje pikablu dhe një sensacion rendese, nxehtesi në zonen e injektuar, në mëngjes . Të gjitha reagime normale.

Lipoliza nëpërmjet injeksioneve, liposkulptura

Lipoliza nëpërmjet injeksioneve përfaqëson një teknikë të re për rimodelimin trupor dhe shkrirjen e depozitave aberrante të dhjamit në fytyrë dhe trup. Lipoliza nëpërmjet injeksioneve quhet edhe liposkulpturë. Teknika është ekstremisht efikase. E imagjinuar nga Franz Hasenghander në Europë 2001, e vënë në praktikë po nga vetë ai në 2002. Një teknikë e cila u vërtetua aq efikase, sa në 2004 u themelua “Shoqata Ndërkombëtare e Lipolizës nëpërmjet injeksioneve” – e vetmja teknikë që ka marrë aprovimin e FDA-së në një kohë shumë të shkurtër.Continue reading