Skip to content

Kush janë rezultatet që priten mbas peelingut Kirurgjikal? Sa zgjat efekti i përfituar nga peeling kirurgjikal?

facial1234-1-700x438

Përmirësime të konsiderueshme në

 • tonifikim
 • tekstura e lëkurës
 • rrudhat e vogla
 • pigmentime
 • njolla kafe
 • rivitalizim

 • shtrengim, zvogelim I poreve
 • permiresim I aknese se thjeshte
 • aknee konglobate apo te komplikuar,
 • permiresim ne rrathet kafe ose te zi te syve,
 • shenjat e moshes
 • pasterti
 • homogjenizim
 • shkelqim dhe revitalizim i lekures dhe paraqitjes ne pergjithesi
 • balancim i sebiumit

Rezultatet permiresohen ne kohe, rezultati eshte edhe me I mire ne 45 dite kur nje Lift up efekt fillon te vihet re.

Keto efekte zgjasin per 6-12 muaj. Me kujdesin e vazhdueshem te lekures sipas rekomandimit te mjekut edhe per 2-5 vjet ne kushtet perfekte.

Rezultati mund te mbahet me peeling siperfaqesor apo te shtohet ndjeshem progresivisht me tjeter peeling Kirurgjikal.

Per nje rezultat optimal sa shpesh rekomandohet peeling Kirurgjikal?

Normalisht rekomandohen 4-6 ne vit kur interesi eshte estetik dhe rinues.

Ne raste si shenjat e thella te aknes, strechmarks, aknee conglobate, cancer lekure, pigmentime te thella, apo lekure te rende me shenja te fort plakjeje te parakohshme, rekomandohen 4-6 seanca te bera intensivisht. Pastaj perseritje cdo 3-4 muaj.

E bere keshtu kjo procedure ka rezultate mahnitese si shendetesore ashtu dhe estetike. Eshte minimalisht invasive dhe efekti secondare Lifting eshte shume I pelqyer nga te gjithe.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News