Skip to content

A mund te jem e bukur pa Kirurgji Estetike ?

hl1

Dua të jem gjithmonë e bukur! Kjo është dëshira me të cilën i drejtohen një doktori Dermatolog, dhe nje Kirurgu Estetik 99% e pacienve. Në kërkim të një zgjidhjeje të re për të zgjatur pafundësisht bukurine, rininë. Dhe me të drejtë se sipas studimeve te fundit shkencore duket se bukuria është hapi i parë për të fituar një burse studimi, për të fituar punën e endërruar, pagesën e ëndërruar api partenerin e ëndërruar.

 Jo vetem por bukuria duket faktori kryesor ne zgjatjen e jetgjatsisë. Fatmirësisht tashmë Dermatologjia Kozmetike, Kirurgjia Estetike në bashkpunim me mjeksinë Anti Age dhe Wellbeing ofrojnë mundësi të pafunda dhe efekase për të plotësuar nevojën per bukuri dhe rini të përjetshme. Megjithë në mes te gjithë këture mundësive ndonjëhere vjen ndonjë pacient i cili në patim nuk e ka konsideron ” Natyrale” bukurinë Natyrale te acidit hialuronik dhe botoxit, por përsëri ka dëshirë të jetë gjithnjëbi ri dhe i bukur. Si mjek ti duhet ti japësh nje zgjidhje edhe këtij pacjenti. Po a është e mundur? Nuk është  e lehtë , është më sfiduese por nga eksperienca e sukseshme me 4 paciente te rregullt të ndjekur nga unë personalisht në  hark kohor prej 2 vjetesh ( 3 adult dhe 1 adolescent dhe disa të tjere ne ) mundem të them që është e mundur.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News