Skip to content

Në çfarë moshe rekomandohet fillimi/përfundimi i trajtimit me botox?

mosha per botoks

Nuk ekziston nje moshë e caktuar, por është e preferueshme të fillohet mbas moshës 18 vjec. Trajtimi mund të fillojë dhe përpara moshës 18 -vjec, vetëm me miratimin e prindërve. Deri përpara 15 viteve besohej se kjo procedure kishte rezultate të pëlqyeshme deri në moshën 45-55 vjec.

Sot me rritjen e kualifikimit te mjekeve specialist dhe zhvillimit te anatomisë dinamike, e varur ngushte nga aftësitë e doktorit kjo procedurë nuk ka një moshë kufi. Ka po aq shumë efekt dhe sukses edhe në pacientë mbi 90 vjeç.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News