Skip to content

PYETJET MË TË SHPESHTA PËR MELAZMËN

melasma

A është melazma ngjitëse?

Nuk është: ngjitëse, infektive, alergjike, kancerogjene dhe as nuk përparon në kancer,

Kush hormone e prodhon melazmën?

Hormoni seksual estrogjen dhe kryesisht progesteroni.

Cfare është kloazma?

Melazma dhe kloazma (chloasma) janë e njëjta gjë.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News