Skip to content

Sa zgjat efekti i injektimeve me Botulinium Toxin?

152b502d-94a9-4f95-810e-22d6f53d769b-700x466

Efekti zgjat nga 45 dite ne 9 muaj, ne varesi te produktit te perdorur. Tashme ne tregun internacionale ekzistojne shume produkte por shume pake prej tyre jane te studiuara, te sigurta dhe i kane rezistuar proves se kohes. Me te njohurat jane Botox dhe Dysport, apo ndryshe ne zhargonin polpullor botox kosmetik dhe Dysport i njohur si BTX – Mjeksore. I sigurt por qe zgjat shume me pak efekti eshte edhe Neuronox, Xiomina.

 Vistable eshte nje konfeksion me i vogel i Botox-it.

Studimet internacionale si dhe experienca jone tregojne se nese pacienti vendos te mos e vazhdoj trajtimin rrudhave me injektime Toxine Botulinike ato rikthehen ne gjendjen fillestare mbas dy vitesh, kjo eshte vecanerisht e vertete kur substanca e perdorur eshte Dysport

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News