Skip to content

Kujdesi per lekuren e thate në kushtet e shtëpisë në 8 hapa

018mat-281210

Hapi i parë

Faqet lyhen sa më shpesh me krem me bazë:

 • Lanoline
 • Kolesterine
 • Lecitine
 • Gjalpë vegjetal

Hapi i dytë

Banjot e nxehta janë të mrekullueshme për këta pacientë

Mundësisht kremi të vendoset i nxehtë.

Hapi i tretë

Në vazhdimësi kanë nevojë për spraj me ujë kërmilli 10-30 herë në ditë.

Hapi i katërt

Maskat me parafinë të nxehtë.

Kataplazma me vaj.

Maskat kaolin me yndyrë shtazore.

Maska gjalpi me fitoestrogjen bëjnë mrekulli përkohësisht tek këta pacientë.

Hapi i pestë

Maska hiqet me ujë të nxehtë.

Hapi i gjashtë

Kompresa të nxehta të alternuara me maska me akull çdo ditë për 30 minuta.

Hapi i shtatë

Kurrë nuk flihet natën me krem, sado paradoksale tingëllon.

Hapi i tetë

Dhoma e gjumit duhet të jetë gjithmonë në një temperaturë 22 gradë për këtë lloj lëkure.

Këto këshilla do t’jua bëjnë jetën më të lehtë dhe do t’ju ndihmojnë të keni një paraqitje të pëlqyeshme.

Trajtimet mjekësore të këshilluara janë:

 • Peeling kimik kirurgjikal
 • Peeling kimik i mesëm
 • Peeling kimik kirurgjikal
 • Peeling sipërfaqësor pothuajse gjatë gjithë kohës
 • Fitofotopeeling
 • Mezoterapi për stretchmarks
 • Mezoterapi për fragedizimin e lëkurës
 • Volumetri
 • Mezoterapi me acide të forta me oligoelementë dhe fluid AH
 • Përsëri Peeling kirurgjikal

6 seanca peeling kirurgjikal në vit për këtë pacient janë MUST DO dhe 6 seanca fragedizimi. Për më shumë informacion ju mirëpresim në rudinathanasi.com
Terapi sistemike estrogjen apo fitoestrogjen.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News