Skip to content

Si te zvogelojme poret ne kushtet e shtepise

Cucumber-face-packs-for-skin-tightening-700x525

Locion ne leng kastraveci qe zvogelon poret

I pershtatshem per cdo fytyre

Formula:

Leng kastraveci 30g
Uje i distiluar 63g
Alkol 8g
Parfum 0,20g
Acid citrik 0,2 g

Si pergatitet?

Parfumi tretet ne alkool, pastaj perzihen te gjitha bashke deri sa pergatitja te jete homogjene. Filtrohet nepermjet nje nape dhe me nje tampon demakiant vendoset ne fytyre.

Eshte e pershtatshme per te gjitha llojet e fytyrave.

Per fytyrat e thata, pas 30 minutash lahet fytyra me uje te bollshem dhe vendoset nje coldcrem

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News