Skip to content

 Si trajtohet  melazma?

melasma

– Shmanget sa më shumë qëndrimi në diell,
– Krem mbrojtës SPF 30+ jo vetëm me filtra kimikë, por edhe fizikë, gjatë gjithë vitit.
– Përgatitje topike, formula individuale për çdo pacient.
– Disa medikamente dhe suplimente që merren nga goja me rekomandimin e mjekut.

– Peeling i thellë kimik apo kirurgjikal.
– Dhe në varësi të arsyes që shfaqet, detoksifikim dhe riorganizim i ciklit biologjik.
– Pjesa më e vështirë rezulton në ruajtjen e rezultatit nga pacienti.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News