Trupi dhe shendeti. Kujdesi ne stinen e veres

 

Të dashur miq dhe pacient, ju ftojmë të na ndiqni këtë të premte në orën 15:00 në emisionin #trupidheshendeti në një intervistë me doktorin më të dashur të shqiptarëve, #drflamurtopi . #Kujdesi_per_lekuren_dhe_nishanet_gjate_stines_se_veres #moles #skincare #skincareduringsummer #molecareduringsumer #photoprotection #spf #riskofsunburn #risksofsunexposure #rudinathanasi #drrudinathanasi