Acid Hialuronik Për Meshkuj Në Tiranë

acid hialuronik per meshkuj

Injektimet me fillers (mbushës) me acid hialuronik po bëhet çdo ditë dhe më popullor edhe për meshkuj.

Grup mosha më e interesuar në klinikën tonë janë 25-50 vjeç. Specifikë për meshkujt është vlerësimi për detajet, cilësia, dhe natyrshmëria edhe gjatë mimikës. Zona e injektuar – Rrudhat nga hunda tek buza dhe Rrathët e syve. Nëse për femrat një nga pyetjet e para është çmimi dhe sa kohë mban rezultati, për meshkujt interesi kryesor është për detajet.Continue reading