Hand on Pacient Workshop

botoks per semundje mjekesore

Doktorët kursant, jo vetëm observuan. Por edhe planifikuan trajtime dhe injektuan filler me acid hialuronik në buzë dhe zonën nasolabiale, sigurisht në mbikqyrjen vezhgimin dhe asistimin e Dr. Rubin Zhorda dhe Dr. Rudina Thanasi. Disa prej tyre krijuan dhe koleksionin e parë privat të fotove. Sot janë 15 doktorë të rinj Estetikë në Shqipëri dhe Kosovë, që jo vetëm dinë t’ju trajtojne por edhe kuptojnë se c’po bëjnë. Është një nder dhe Privilegj të marrësh pjesë aktive në ndërtimin e gjeneratës së re profesionistëve. Continue reading