Rindertimi i Linjes Mandibulare

Rindertimi i linjes mandibulare.

Absorbimi natyral i kockes mentoniere ndodh natyrshem tek te gjithe ne moshen 28 vjec po ashtu dobësimi i ligamenteve. Migrimi dhe humbja e volumit te dhjamit, keratines se muskujve dhe sasise dhe cilësise se acidit hialuronik dhe kolagjenit ndodh me gradualisht duke bere me te dukshme renien e fytyres ne gjysem – profil mbas te 30 tave.

Si rregullohet?Continue reading