Trajtimi i Melasmës

melasma

Në një nga ditët kur shfaqet emisioni “Pasdite në Top Channel”, isha e ftuar për të dhënë këshilla dhe sugjerime rreth trajtimit të lëkurës gjatë një periudhe delikate siç është pranvera, kur gjithçka që përtëritet i gëzohet diellit – por ama edhe “vuan” pasojat dhe efektet anësore të tij.

Një nga këto efekte anësore është edhe melasma. Sapo hyn Marsi, pyetjet më të shpeshta që i bëhen një dermatologu janë ato për njollat kafe apo melazmën.Continue reading