Rrudhat deshmojne vendin ku ka qene buzeqeshja

“Wrinkles should merely indicate where smiles have been”
-Mark Twain .  Rrudhat dëshmojnë vëndin ku ka qënë buzëqeshja!
Në një stil jete me ritëm të përshpejtuar, pa thellësi ndërveprimi interhuman duket sikur e vetmja vlerë është paraqitja e jashtme. Po paraqitja e ardhme është e rëndësishme, është rezultati final i stilit të jetës, mëndësisë dhe realizimeve.

Continue reading