Trajtim i djegies


Foto para trajtimit dhe dhjete ditë pas trajtimit. Rasti u trajtua si djegie. Shumë të kënaqur nga rezultati dhe pacientja e lumtur. Kur erdhi te ne ishte në gjendje paniku dhe frike se do ishte e shpërfytyruar për gjithmonë. Pacientja ishte vet-trajtuar me Aldara 5% për një carcinom Pagetoid në fytyrë. Megjithëse trajtimi ishte i përshtatshëm, situata i kishte dalë jashtë kontrollit për shkak të aplikimit jo korrekt dhe rrezikonte cicatrizim dhe shpërfytyrim të përhershëm.

#scar #scartreatmeant #scarrevision #scarremoval #beforeandafter #therighttobehealthyandbeautiful #edrejtaperteqeneibukurdheishendetshem #shenjat #djegie #burnscars #scarsfromburning #carcinoma #carcinomarevision #mediumdeeppeel #mediumdeeppeels #limitedcasies #skincare #skinburn #scarface #scarfacetreatment #theimportanceofaesthetics #personalformulamediumdeeppeel #happypatient #personalizedtreatmeant #personalizedcreams #rudinathanasi #drrudinathanasi

? Website: www.rudinathanasi.com
? Email: info@rudinathanasi.com
? Cel: +355682023331
? Rr. Milto Tutulani, Pallati Nr. 6, Zyra 1, Tirane
? Facebook: Rudina Thanasi
? Twitter: /rudinathanasi
? LinkedIn: Dr Rudina Thanasi
? Instagram: /rudinathanasi
? Google+: Dr Rudina Thanasi – Dermatolog – Venerolog
? YouTube: Dr Rudina Thanasi – Dermatolog – Venerolog