Vizite e Dr. Flamur Topi

Të dashur miq dhe pacientë! Sot kishim nderin dhë kënaqësinë të kishim në klinikën tonë përsëri doktorin më të dashur të shqiptarëve, dr. Flamur Topi dhe ekipin e tijë të mrekullueshëm. Sot mbyllëm ciklin e emisioneve për sëmundjet me transmetim seksual. Cikël i cili fillon transmetimin këtë të premte në RTSH , Trupi dhe shëndeti. Emisioni i sotëm ju dedikua të rinjve. Folëm për higjënën personale seksuale, zakonet seksuale, prezervativi si forma e parë mbrojtëse nga SST. Ky emision ishte kthim përgjigjesh ndaj pyetjeve tuaja. Ju faleminderit.