Skip to content

Cilat janë procedurat më të cilat shoqërohet injektimi frekuent me Botox (Botulinium Toxin)?

botoks per fytyren

Si rregull për një efekt sa më natyral dhe për kohë më të gjate injektimi BTX-A shoqërohet me injektime te acidit hialuronik të volumeve dhe granulimeve te ndryshme, mezoterapi, peeling.

Të gjitha këto procedura janë mjete për t’ju përshtatur dhe përgjigjur sa më mirë nevojave të pacientëve.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News