Vizite e Dr. Flamuri Topin

Të dashur miq pacient dhe dashamirës. Dje patem përsëri në klinikën tonë Dr. Flamurin Topin, doktorin me të dashur dhe respektuar të shqiptarëve. Dhe ekipin e tij të mrekullueshëm me në krye rregjizoren zonjen Eli. Këtë radhë intervista ishte mbi nje subjekt delikat që na përfshin të gjithëve: Sêmundjet Seksualisht të transmetueshme. Ju ftojmë të na ndiqni. Ju faleminderit.