Vizitë e Dr. Flamur Topi

Flamur Topi

Të dashur miq, pacientë dhe dashamirës! Dje patëm përsëri në klinikën tonë Dr. Flamur Topi, doktorin më të dashur dhe të respektuar të shqiptarëve. Dhe ekipin e tij të mrekullueshëm me në krye regjizoren zonjën Eli. Këtë radhë intervista ishte mbi një subjekt delikat që na përfshin të gjithëve: Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme.
Ju ftojmë të na ndiqni.
Ju faleminderit!